نماینده مردم مباركه:

برداشت های غیر مجاز از زاینده رود باید پایش شود

برداشت های غیر مجاز از زاینده رود باید پایش شود خرید و فروش حیوان خانگی: اصفهان- نماینده مردم شهرستان مباركه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تنش آبی در اصفهان اظهار داشت: برداشت های غیر مجاز در بالا دست زاینده رود باید بصورت جدی پایش و كنترل شود.


به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایرنا، زهرا سعیدی روز پنجشنبه در جریان دیدار استاندار اصفهان با كشاورزان شهرستان مباركه طی سخنانی اضافه كرد: هم اكنون سه برابر ظرفیت زاینده رود از این منبع حیاتی در بالا دست برداشت و بارگذاری می گردد كه این روند با عنایت به شرایط فعلی باید قانونمند و ساماندهی گردد تا بخشی از مشكلات كشاورزان برطرف گردد.
وی اضافه كرد: گرچه كشاورزان استان اصفهان با هوشیاری و بصیرت اجازه هیچگونه بهره برداری سیاسی از سختی ها و مشكلات اقتصادی را به دشمنان نظام اسلامی نمی دهند اما باید از ابعاد مختلف به تبعات ناشی مشكلات كم آبی توجه گردد.
وی با اشاره به اینكه كشاورزان شهرستان مباركه سالهاست چشم انتظار دیدن مدیران ارشد دولتی هستند اظهار داشت: مسئولان باید به مسائل و مشكلات كشاورزان صبور و نجیب استان اصفهان و شهرستان مباركه رسیدگی كنند و به حرف های آنها گوش كنند.
وی با قدردانی از استاندار اصفهان برای سفر به شهرستان غرب استان و دیدار با كشاورزان این منطقه اظهار داشت: استاندار اصفهان در عمل نشان داد كه تفاوتی بین كشاورزان شرق و غرب استان اصفهان وجود ندارد.
سعیدی با اشاره به حقابه كشاورزان و لزوم تحقق آن خواهان مساعدت مدیریت استان در احقاف این حق و مساعدت به كشاورزان شد و اضافه كرد: حقابه زاینده رود مهریه همه زنان كشاورزان این منطقه است.
نماینده مردم شهرستان مباركه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه پروژه انتقال آب از استان با عنوان بن - بروجن با دستور قضایی در حریم استان اصفهان متوقف شده است اضافه كرد: همه باید كمك نماییم و دست به دست هم دهیم تا وضعیت كشاورزی استان در آینده نزدیك بهبود باید.
وی با اشاره به اینكه سودها و جرائم وام های بانكی زیر 100 میلیون تومان كشاورزان باید بخشیده شود اظهار داشت: بخشودگی این وام های بانكی در شرایط فعلی كمك بزرگی به كشاورزان است.
سعیدی همینطور با اشاره به ضرورت توجه به قانون بومی پذیری صنایع در استان اصفهان اظهار داشت: با تحقق این قانون و استخدام كاركنان صنایع با اولویت محل سكونت نزدیكتر، شاهد كاهش آمار بیكاری در این شهرستان خواهیم بود.
وی با اشاره به اینكه فولاد مباركه در دو سال قبل بعنوان یكی از صنایع بزرگ آلاینده شناخته شد اظهار داشت: این شركت باید تدابیر بیشتری برای رفع آلایندگی داشته باشد.
نماینده مردم شهرستان مباركه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه باید مسائل شهرستان مباركه بصورت ویژه مورد توجه مدیریت استان قرار گیرد اظهار داشت: به بافت شهرستان مباركه آن اندازه ای كه مردم آن استحقاق بوده رسیدگی نشده است.

*** امام جمعه مباركه اظهار داشت: مردم و كشاورزان احتیاط و صرفه جویی لازم را در مصرف آب شرب و كشاورزی داشته باشند ***
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی موسوی نیز در جریان دیدار استاندار اصفهان با كشاورزان شهرستان مباركه اظهار داشت: همه مردم و كشاورزان باید صرفه جویی در مصرف آب را در دستور كار خود قرار دهند.
وی اضافه كرد: از استاندار تلاشگر و سخت كوش استان اصفهان وسایر مسئولان هم انتظار داریم تا حد امكان آب را در بستر رودخانه تشنه و خشكیده زاینده رود به جریان بیاندازند.
امام جمعه مباركه همینطور با اشاره به اینكه شهرستان مباركه از چندین ماه گذشته تا كنون بر اثر نبود فرماندار رنج می برد اظهار داشت: فرمانداری و این شهرستان از هشت ماه گذشته تا كنون با سرپرستی اداره می گردد.
استاندار اصفهان روز پنجشنبه بمنظور دیدار با كشاورزان شهرستان های غرب استان به فلاورجان و سپس به مباركه سفر كرد.
شهرستان مباركه با جمعیتی بالغ بر 150 هزار نفر، معادل 3 درصد جمعیت استان و با وسعت 1094 كیلومتر مربع، معادل 1 درصد وسعت استان را به خود مختص كرده است و در عین حال سهم ارزش افزوده بخش های اقتصادی شهرستان در تولید ناخالص داخلی استان طی یك دوره 15 ساله از 79 تا 93 معادل 10/79 درصد بوده كه از این نظر شهرستان مباركه پس از شهرستان های اصفهان و شاهین شهر در رتبه سوم استان قرار داشته است.
سهم بخش كشاورزی این شهرستان طی دوره یادشده معادل 4/25 درصد بوده كه در رتبه هشتم استان قرار دارد و ازاین رو در بخش كشاورزی این شهرستان نقش اثرگذاری داشته است.
تعداد بهره برداران كشاورزی شهرستان حدود 12 هزار نفر و گستره اراضی كشاورزی این شهرستان 30 هزار هكتار است.
هر ساله میزان 10 هزار و چهارصد هكتار از اراضی كشاورزی زیر كشت محصولات زراعی شامل گندم، جو و برنج رفته و 1700 هكتار از اراضی كشاورزی را باغات انگور، هلو، گیلاس و 280 هكتار را گلخانه ها بخود مختص كرده است.
عمده منابع تامین آب كشاورزی شهرستان مباركه است از رودخانه زاینده رود كه 23 كیلومتر از این رود در این شهرستان قرار دارد.
در این شهرستان 30 رشته قنات، 3 دهنه چشمه و 2200 حلقه چاه آب عمیق و نیمه عمیق هم برای كشاورزی استفاده می شده كه عموما با عنایت به استمرار شرایط خشكسالی از بین رفته است.
ت 7150 / 1339


1397/01/25
14:08:09
5.0 / 5
4680
تگهای خبر: آب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک