اتكای بهترین كشورها در زمینه حفاظت محیط زیست بر گردشگری حیات وحش

اتكای بهترین كشورها در زمینه حفاظت محیط زیست بر گردشگری حیات وحش به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی جدل بر سر حفاظت از حیات وحش را می توان یك جنگ تمام عیار به حساب آورد. محیط زیست با تجارت رو به افزایش اجزای حیات وحش و افزایش تقاضا برای گوشت شكار رو به روست. در كازیرانگا - پارك ملی در شمال شرق هند- محیط بان ها برای حفاظت از اسب های آبی به شلیك مستقیم به شكارچیان غیرمجاز متوسل شده اند اما شاید راهكارهای بهتری هم وجود داشته باشد.



به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا به نقل از كوارتز، مطالعه ای كه در گلوبال اكولوژی به چاپ رسیده است نشان داده است كشورهایی كه در امر حفاظت بهترین عملكرد را دارند، همان هایی هستند كه بیشترین سود اقتصادی را از حیات وحش می برند.

این مطالعه بر حفاظت از جانوران بزرگ جثه یا پستانداران بزرگ خشكی زی متمركز است. گوشتخواران بزرگی كه در این تحقیق مورد مطالعه قرار گرفتند، وزنی برابر با ۱۵ كیلوگرم یا بیشتر داشتند و وزن علف خواران یا همه چیزخواران بزرگ هم به بیشتر از ۱۰۰ كیلوگرم می رسد.

یك دلیل برای تمركز بر جانوران بزرگ جثه، «جذابیت» آنها برای عموم مردم بود. مردم به این گونه ها اهمیت می دهند و برای حفاظت از آنها حاضرند هزینه كنند. بعنوان مثال حفاظت از ببر، بخشی از اعتبار حفاظت حیات وحش در هند را به خود اختصاص می دهد كه با مبالغی كه برای حفاظت از سایر گونه ها هزینه می شود، هیچ تناسبی ندارد.

جانوارن بزرگ جثه، یكی از عوامل موثر در جذب گردشگران هستند. در این مطالعه آمده است « در صورت مدیریت درست و به جا، جانوران بزرگ جثه سود اقتصادی قابل توجهی برای كشورها به همراه دارند. بعنوان مثال كشورهایی همچون كنیا، بوتسوانا و آفریقای جنوبی با اتكا به اشتیاق بازدیدكنندگان خارجی برای مشاهده پستانداران بزرگ، به خوبی توانسته اند از آنها حفاظت كنند و سود اقتصادی به دست بیاورند. امروزه گردشگری مبتنی بر حیات وحش سهم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی این كشورها را تشكیل می دهد.»

در این مطالعه ۱۵۲ كشور از نظر شاخص حفاظت از گونه های جانوری بزرگ جثه یا MCI بررسی و رتبه بندی شده اند. این شاخص سه مسئله را بررسی می كند: وسعت عرصه ای كه یك جانور بزرگ جثه در هر كشور به خود اختصاص می دهد، درصد عرصه هایی كه زیستگاه جانوران بزرگ جثه ای هستند كه به شدت تحت حفاظت قرار دارند و سهم برنامه های حفاظت از حیات وحش از تولید ناخالص ملی یك كشور.

بر اساس نتایج این مطالعه، كشورهای آفریقایی كه مقصد گردشگری حیات وحش به شمار می آیند، بالاترین نمره میانگین MCI یا شاخص حفاظت از جانوران بزرگ جثه را دارند و كشورهای آمریكای شمالی و مركزی، آسیا، اروپا و آمریكای جنوبی پس از كشورهای آفریقایی قرار می گیرند.

بوتسوانا، نامیبیا، تانزانیا، بوتان، زیمبابوه، نروژ، جمهوری آفریقای مركزی، كانادا، زامبیا و رواندا بالاترین نمره شاخص MCI و عراق، عمان، لیختن اشتاین، اوروگوئه، یمن، قطر، لیبی، سوریه، امارات متحده عربی و سن مارینو پایین ترین نمره شاخص MCI را دارند.

نویسندگان این مقاله، به كشورها سفارش می كنند برای بهبود نمره MCI، سرمایه گذاری در زمینه حفاظت حیات وحش و توسعه شبكه مناطق حفاظت شده را بالا برند تا ضمن حفاظت از حیات وحش و محیط زیست، وضعیت گردشگری را هم بهبود ببخشند و به سود اقتصادی دست یابند.




1398/05/19
18:31:32
5.0 / 5
4988
تگهای خبر: آب , حفاظت , حیات وحش , شكار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک