گرم شدن زمین ادامه دارد

گرم شدن زمین ادامه دارد به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی كشـورهای توسـعه یافته، مصرف كننده 80 درصد از منابع انرژی دنیا هسـتند و بخش عمده ای از این انرژی از سوخت های فسیلی مانند نفت، زغال سنگ و گاز تامین می گردد كه این مورد به تولید گازهای گلخانه ای و در نهایت تشدید پدیده گرم شدن زمین می انجامد.


به گزارش روز شنبه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در واقع مصرف بی رویه سـوخت های فسیلی بخصوص نفت، افزایش ارتفاع دریاها و زیر آب رفتن خشكی ها و جزایر همچون عوارض توسعه ناپایدار در جهان است.
20 درصد از جمعیت دنیا، 80 درصد منابع انرژی جهان را مصرف می كنند و در حقیقت كشـورهای توسـعه یافتـه، مصرف كننده 80 درصد از منابع انرژی دنیا هسـتند كه بخش عمده ای از این انـرژی، از سوختهای فسیلی مانند نفت، زغال سنگ و گاز تامین می گردد. این سوخت ها به تولید گازهای گلخانه ای و در نهایت تشدید پدیده گرم شدن زمین می انجامد. در چنین شرایطی، استفاده از انرژیهای جایگزین، مناسب و ممكن به نظر می رسد.
بر اساس این گزارش، تا سال 2100 ارتفاع سطح دریاها می تواند تا 60 سانتیمتر افزایش یابد، بالا آمدن سطح دریا نتیجه پدیده تغییرات آب و هوایی اسـت كه خود در اثر انتشـار گازهای گلخانه ای تولید می شـود.
افزایش دمای اقیانوس ها و آب شدن كوه های یخی عامل بالا آمدن سـطح دریاها به میزان 18 تا 50 سـانتیمتر تا سـال 2100 خواهد بود. این افزایش ارتفاع سطح آب در مناطقی مانند مجمع الجزایر «تووالو» كه تاكنون 9 جزیره آن زیر آب رفته فاجعه بار است.
نیمی از جمعیت جهان در فاصله كمتر از 100 كیلومتری سواحل زندگی می كنند. در عین حال میزان مصرف نفت در هر سـال، 2 تا 3 برابر میزان اكتشـاف آن است. مساله این نیست كه چه زمانی آخرین قطره نفت روی زمین مصرف می شود، بلكه نكته مهمتر آن است كه چه وقت میزان نفت تولیدی نمی تواند پاسخگوی اندازه مورد مصرف بشر باشد.
قیمت نفت در حال افزایش است و سرانجام روزی فرا خواهد رسید كه تامین نفت با بحران مواجه خواهد شد. این مورد در صنعت حمل و نقل بسیار پراهمیت است چون كه 97 درصد از خودروها از مواد نفتی بعنوان سوخت استفاده می كنند.
كارشناسان بر این باورند كه بین سالهای 2010 تا 2020، میزان تقاضا برای نفت از میزان عرضه آن فراتر خواهد رفت، واقعیتی كه نشانه های آن از سال 2004 پدیدار شده است. وابستگی ما به نفت می تواند كاهش یابد بخصوص با تركیب دو راه كار بهینه سازی مصرف انرژی و توسـعه انرژی های جایگزین، مانند سـوخت های به دست آمده از فرآورده های كشاورزی. موادی مانند روغن های گیاهی مانند كلزا و آفتاب گردان یا اتانول به دست آمده از چغندر قند، نیشكر و نشاسته می توانند بعنوان سوخت جایگزین مصرف شوند.
با روند رو به رشـد كنونی، تقاضای جهانی برای انرژی تا سـال 2030 دستكم 60 درصد افزایش خواهد یافت. این در شرایطی است كه 87 درصد از انرژی مصرفی در دنیا از منابع غیرقابل تجدید است. میزان تقاضا برای انرژی به طور متوسط 2 درصد در سال افزایش می یابد. حدود 87 درصد از انرژی مصرفی از منابع غیرقابل تجدید مانند سوخت های فسیلی تامین می گردد. به منظور پاسـخگویی به این نیاز روزافزون، اسـتفاده از شـبكه ای كه پسماند یك فرآیند را بعنوان ماده اولیه یك فرآیند دیگر به كار گیرد، ضروری به نظر می رسد.


 

1396/10/02
01:24:35
5.0 / 5
5363
تگهای خبر: دریا , سوخت , گازهای گلخانه ای , انرژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک