کاهش نسبی دمای هوای کشور از هفته آینده

کاهش نسبی دمای هوای کشور از هفته آینده به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش نسبی دما از هفته آینده اطلاع داد و ضمن اشاره به وقوع توفان شن در شرق کشور هم اظهار نمود: این توفان ها تا پایان تابستان ادامه خواهند داشت.



صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با شرایط دمایی کشور طی روزهای آینده اظهار نمود: تا روز پنجشنبه (۱۲ مرداد) روند افزایش دما برای غالب نقاط کشور و از روز جمعه بخصوص روز شنبه (۱۳ و ۱۴ مرداد) کاهش دما پیشبینی می شود اما کاهش دما به معنای خنک شدن هوا نیست چراکه در فصل تابستان نمی توان توقع خنک شدن هوا را داشت و کاهش دما در حد دو تا سه درجه سانتیگراد است.
پاییز پرخطری پیش روست؟
وی در واکنش به اخبار انتشار یافته در خصوص وقوع بارش های شدید و پیش رو بودن پاییز پرخطر اظهار داشت: پیشبینی های فصلی به صورت معمول بر مبنای احتمالات انجام می شوند وامکان پیشبینی های یقینی برای بازه زمانی دراز مدت و فصلی وجود ندارد. در پیشبینی های فصلی برخلاف پیشبینی کوتاه مدت، عدد و رقم و آماری عرضه نمی شود و به صورت مقایسه ای با حد نرمال و یا میانگین دراز مدت بیان می شود.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با بارش های پاییزی اظهار نمود: برپایه پیشبینی های فصلی و نقشه ها و شواهد، به احتمال ۷۰ درصد برای پاییز سالجاری بارش های نرمال و در بعضی نقاط بیش از اندازه نرمال پیشبینی می شود و دیگر شاهد کم بارشی نخواهیم بود.

وی با تاکید براینکه نمی توان پدیده سیل را به صورت فصلی و بلندمدت پیش بینی نمود، اظهار داشت: پدیده سیل تنها دو تا سه روز قبل از وقوع حادثه میتوان پیشبینی و اطلاع رسانی کرد. اگر پیشبینی این پدیده از چند ماه گذشته ممکن بود که دیگر سیل رخ نمی داد و کاملا می توانستیم آنرا کنترل نماییم. در هیچ کشوری و در هیچ نقطه ای از جهان این پدیده قابل پیشبینی نیست ازاین رو پیشبینی بارش و سیل برای پاییز چندان منطقی به نظر نمی رسد.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به هشدارهای هواشناسی در بعضی نقاط کشور و تداوم این شرایط تا پایان تابستان اظهار داشت: توفان های شن و ماسه کم و بیش تا پایان تابستان می تواند رخ دهد. با عنایت به این که چند سال پیاپی خشکسالی بر کشور حاکم بود، کانون های گرد و خاک فعال شده اند ازاین رو به دنبال وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک رخ می دهد ازاین رو طی تابستان هم هرچند وقت یک مرتبه شاهد خیزش گرد و خاک و توفان های شن و ماسه هستیم.
آیا بارش های سیل آسا باعث کاهش گرد و غبار می شود؟
ضیاییان در انتها در رابطه با تاثیرگذاری بارش های سیل آسا بر کاهش و کنترل گرد و خاک در نقاط مستعد و کانون های گرد و خاک خاطرنشان کرد: این بارش ها در فصل تابستان و درمناطقی همچون جنوب سیستان و بلوچستان نرمال می باشد و در بیشتر مواقع در بازه زمانی پس از ظهر و به صورت نقطه ای و رگبارهای شدید رخ می دهند و به علت این که سطح وسیعی از کشور را پوشش نمی دهند، نمی توانند باعث تثبیت کانون های گرد و خاک شوند ازاین رو در کنترل توفان های شن و ماسه تأثیر مثبتی ندارند.





منبع:

1402/05/11
08:35:45
5.0 / 5
254
تگهای خبر: اخبار , بارش , ثبت , دام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک