زمین تا ۲۱۰۰ هر سال با ۵۷ روز داغ دیگر روبرو خواهد شد

زمین تا ۲۱۰۰ هر سال با ۵۷ روز داغ دیگر روبرو خواهد شد خرید و فروش حیوان خانگی: یک مطالعه جدید نشان داد حتی اگر تعهدات توافق نامه پاریس بطور کامل رعایت شود، پیش بینی می شود که زمین تا سال ۲۱۰۰ میلادی ۲.۶ درجه سانتیگراد گرم تر شود و بنابراین، سالانه ۵۷ روزِ خیلی گرم دیگر به ثبت برسد.


به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، این مطالعه با عنوان «۱۰ سال از توافق پاریس: حال و آینده گرمای شدید» که روز گذشته (پنج شنبه) انتشار یافت، توسط Climate Central و World Weather Attribution انجام شده است و روند گرمای شدید جهانی از زمان توافق پاریس در سال ۲۰۱۵ و نیز چگونگی تأثیر تعهدات فعلی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای بر گرمای شدید در آینده را تحلیل و بررسی می کند.
این مطالعه خاطرنشان می کند که اگر تعهدات مربوط به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بطور کامل اجرا شود، افزایش دمای جهانی تا سال ۲۱۰۰ به ۲.۶ درجه سانتیگراد (۴.۷ درجه فارنهایت) محدود خواهد شد.
اما حتی تحت این سناریو، زمین در مقایسه با میانگین فعلی ۱۱ روزِ گرمِ اضافی با حدود ۱.۳ درجه سانتیگراد گرمایش، ۵۷ روزِ خیلی گرمِ اضافی در سال را تجربه خواهد نمود.
به گزارش آناتولی، قبل از اهداف توافق پاریس برای محدود کردن گرمایش به ۱.۵ درجه سانتیگراد و کمتر از ۲ درجه سانتیگراد، پیشبینی می شد که تا پایان این قرن میزان گرمایش، ۴ درجه سانتیگراد باشد که می توانست ۱۱۴ روزِ خیلی گرم در سال را به این میزان اضافه کند.
این گزارش با این حال تاکید می کند که برای تقریباً ۳۰ کشور، کاهش گرمایش پیشبینی شده از ۴ درجه سانتیگراد به ۲.۶ درجه سانتیگراد، بطور میانگین ​​​​حداقل ۱۰۰ روزِ خیلی گرم در سال را می کاهد.
همین طور طبق این مطالعه، جزایر سلیمان، پاناما، سنت لوسیا، گویان و اندونزی همچون کشورهایی هستند که با افزایش دمای کره زمین به ۲.۶ درجه سانتیگراد، با بیشترین افزایش روزهای گرم مواجه خواهند شد.
این گزارش با تکیه بر این که هزینه های عدم اقدام در مورد گرمای شدید، سریع تر از هزینه های سازگاری درحال بالا رفتن است، می افزاید: تحققِ بالاترین هدف ممکن که در توافق نامه پاریس برای رسیدن به کاهش عمیق، سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای تعیین شده است، فوراً مورد نیاز است.

به طور خلاصه به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، این مطالعه با عنوان ۱۰ سال از توافق پاریس: حال و آینده گرمای شدید که روز گذشته (پنج شنبه) منتشر شد، توسط Climate Central و World Weather Attribution انجام شده است و روند گرمای شدید جهانی از زمان توافق پاریس در سال ۲۰۱۵ و هم چگونگی تاثیر تعهدات فعلی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای بر گرمای شدید در آینده را تجزیه و تحلیل می کند. این گزارش با تأکید بر اینکه هزینه های عدم اقدام در مورد گرمای شدید، سریع تر از هزینه های سازگاری در حال بالا رفتن است، می افزاید: تحققِ بالاترین هدف ممکن که در توافق نامه پاریس برای رسیدن به کاهش عمیق، سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای تعیین شده است، فوراً مورد نیاز است.

منبع:

1404/07/26
10:08:46
5.0 / 5
9
تگهای خبر: ثبت , دام , دما , طب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
خرید و فروش حیوان خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک

پت فایند، دنیای حیوانات خانگی، در یک نگاه. خرید و فروش حیوان خانگی و لوازمش: بهترین انتخاب برای شما و حیوانتون!