فرماندار: فاضلاب 2 بیمارستان همدان مدیریت نمی شوند
خرید و فروش حیوان خانگی: همدان- فرماندار همدان اظهار داشت: فاضلاب 2 بیمارستان آتیه و ارتش رها شده است و هیچگونه مدیریتی بر روی آنها صورت نمی گیرد.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایرنا، علی تعالی روز پنجشنبه در نشست اعضای كارگروه سلامت و امنیت غذایی بیان كرد: متصل نبودن بعضی از مناطق مسكونی واقع در حاشیه شهر به شبكه فاضلاب و رها شدن فاضلاب 2 بیمارستان ارتش و آتیه، مهمترین مشكل آلودگی آب این شهرستان است.
وی افزود: برای ساماندهی پساب فاضلاب همدان اقدام هایی صورت گرفته است اما نیازمند ورود و تذكر جدی شورای تامین برای سرمایه گذاری در این حوزه هستیم.
تعالی اظهار داشت: پساب بیمارستان ارتش در منطقه پائین دست واقع در روستای مهدی آباد رها می گردد و با وجود لوله گذاری برای هدایت آن اما شاهد شكستن این لوله ها بودیم.
فرماندار همدان اضافه كرد: كشاورزان ساكن در مسیر روستای مهدی آباد از این پساب برای آبیاری سبزیجات استفاده می نمایند.
تعالی افزود: رها بودن فاضلاب بیمارستان آتیه هم باعث گلایمندی شهروندان شده است و امید می رود با عنایت به وضعیت ویژه فاضلاب بیمارستان ها، نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدامات لازم صورت گیرد.
وی اظهار داشت: اقدام های خوبی برای كنترل و جلوگیری از ورود فاضلاب روستای چشین به آب آشامیدنی در حال انجام می باشد.
فرماندار همدان افزود: مسائل در رابطه با ساماندهی پساب در كارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان به خوبی پیگیری شده و نتایج مطلوبی به دنبال داشته است.
تعالی مثال زد: تلاش نهادهای مسئول نظیر محیط زیست و بهداشت و درمان در جاده گنجنامه باعث كنترل فاضلاب این مسیر شد.
وی یادآوری كرد: پیشتر فاضلاب واحدهای مستقر در مسیر گنجنامه رها شده بود امام آنها مكلف به نصب مخزن شدند و شهرداری هم اقدام به بارگیری پساب و تخلیه آن در مكان تعیین شده می كند.
فرماندار همدان اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته، سال قبل روند آبیاری مزارع كشت سبزی با فاضلاب بیش از 11 برابر كاهش داشت و از رقم 195 هكتار به 18 هكتار رسید.
تعالی اضافه كرد: برای كنترل آبیاری سبزی با آب فاضلاب مجوز تولید 2 حلقه چاه صادر و مجوزهای لازم ارائه شد كه درصد بالایی از زمین ها از این طریق آبیاری می شوند.
***شهروندان از مصرف قارچ وحشی پرهیز كنند
رئیس دانشگاه علوم پزشكی همدان هم در این نشست نسبت به مصرف قارچ های وحشی اخطار داد و اظهار داشت: تابحال موردی در خصوص بستری كردن شهروندی به دلیل مصرف قارچ سمی در مراكز درمانی این استان گزارش نشده است.
حبیب الله موسوی بهار تصریح كرد: بارش های مناسب فروردین و اردیبهشت امسال باعث فراوانی قارچ در مناطق مختلف همدان شده است.
وی افزود: پیش بینی می گردد مقدار قابل توجهی قارچ از مناطق قابل رشد این گیاه بعد از هر نوبت بارندگی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی همدان اضافه كرد: با عنایت به مسمویت منجر به مرگ شماری از شهروندان در استان مجاور، سفارش می گردد شهروندان از مصرف قارچ وحشی به صورت جدی پرهیز كنند.
موسوی بهار اظهار داشت: تشخیص قارچ ها وحشی سمی و غیر سمی خیلی سخت است ازاین رو بهترن راه برای جلوگیری از این نوع مسمویت، مصرف نكردن قارچ های وحشی است.
***روزه داران در طول شب مایعات مصرف كنند
وی با تبریك فرا رسیدن ماه مبارك رمضان سفارش كرد: روزه داران از زمان افطار تا سحر نسبت به مصرف مایعات اقدام نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی همدان اضافه كرد: روزه داران همینطور از مصرف خوراكی هایی كه مواد قندی بالایی دارند همچون زولبیا و بامیه و انگشت پیچ خودداری كنند.
موسوی بهار اظهار داشت: طبق فتوای مراجع تقلید، روزه تر برای افراد بیمار پیش بینی شده است بعنوان مثال فرد دارای سنگ كلیه با نظر مجع تقلید می تواند ضمن گرفتن روزه چند نوبت آب مصرف كند.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایرنا، به علت مصرف قارچ سمی در یكماه اخیر تابحال 449 نفر در پنج استان غربی كرمانشاه، كردستان، لرستان، آذربایجان غربی و زنجان مسموم و راهی بیمارستان شده و هشت تن جان باختند.
7526/2090
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب