سپس 40 سال 400 ضایعات سوزی پایتخت پاكسازی شد
خرید و فروش حیوان خانگی: بنابر اعلام رئیس اداره حفاظت از محیط زیست تهران سپس حدود 40 سال فعالیت، حدود 400 واحد آلاینده و غیرمجاز ضایعات سوزی جنوب پایتخت در محله تقی آباد جمع آوری و ساماندهی شد.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایرنا محمد حسین بازگیر اظهار داشت: فعالیت این واحدهای آلاینده و غیرمجاز از حدود 30 تا 40 سال قبل آغاز و سبب نارضایتی و اذیت شهروندان منطقه شده بود و چون افراد بسیاری در آن دخیل بودند، جابه جایی این واحدها دشوار بود.
نشست دومین ستاد پایش و كنترل محیط زیست تهران روز سه شنبه در حالی در محل فرمانداری تهران برگزار گردید كه به قول احمد اسماعیلی راد معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرماندار همه نهادها را در مقابل حفاظت از محیط زیست و رفع آلودگی مسئول دانست كه باید برای پیشگیری از آلایندگی ها اصلاح رویه دهند.
رئیس اداره محیط زیست تهران در این زمینه به اقدامات شاخص انجام شده سپس برگزاری جلسه نخست ستاد پایش و كنترل محیط زیست اشاره و بیان كرد: ضایعات سوزی های جنوب تهران در نزدیكی شهرك آزادگان كه ضایعات را تفكیك و بخش به دردنخور آنها را می سوزاندند و سبب آلودگی هوا و انتشار بوی نامطبوع در چندین منطقه می شدند، جمع آوری و پاكسازی شدند.
بازگیر اظهارداشت: این واحدهای آلاینده با كمك شهرداری، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی پاكسازی شدند.
رئیس محیط زیست تهران اظهار داشت: زمین های بسیار زیادی در این منطقه كه موقوفه با كاربری كشاورزی تفكیك شده و به تصرف این واحدها درآمده بود.
وی اولین اقدام انجام شده در این زمینه را قطع نمایش خدمات آب و برق اشاره و اشاره كرد: محله دیگری به مساحت 180 هكتار در منطقه 19 تهران به نام «خولازیر» وجود دارد كه در آن هم باید واحدهای ضایعات سوزی پاكسازی و ساماندهی شوند.
بازگیر با اشاره به اینكه چندین دهه از عمر این واحدهای آلاینده سپری می شود، همراهی و كمك شهرداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی را برای ساماندهی و انتقال این واحدها به منطقه مناسب خواهان شد.
معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان تهران هم در این نشست اظهار داشت: باید دیگر مناطق محل استقرار این نوع صنایع و ضایعات سوزی ها هم مانند منطقه تقی آباد با زمان بندی مناسب ساماندهی شوند.
اسماعیلی راد به فعالیت برخی از واحدهای صنفی در شهرستان تهران كه فاقد مجوز هستند اشاره و بیان كرد: آمار دقیقی از این واحدها در اختیار نداریم كه باید اقدامات لازم برای شناسایی و ساماندهی آنها آغاز شود.
وی افزود: باید بخش تولید و خدمات آلاینده هم پایش شوند و مجوزهای زیست محیطی دریافت نمایند.
تهرام/3001/ 1008
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب