رئیس سازمان غذا و دارو:

امكان آلوده شدن شیرهای خشك وجود ندارد

امكان آلوده شدن شیرهای خشك وجود ندارد به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان غذا و دارو از نظارت كامل این سازمان بر نحوه توزیع شیرهای خشك، دارو و بعضی از مكمل ها اطلاع داد و اظهار داشت: اخیرا شایعه ای در خصوص آلودگی شیرهای خشك شنیده می شود كه باید در پاسخ بگوییم، آلودگی شیرهای خشك اصلا ممكن نیست.


محمد رضا شانه ساز، امروز در نشست روسای دانشگاههای علوم پزشكی، معاونان غذا و دارو و مدیران منطقه ۲ آمایشی كشور اظهار نمود: آلودگی شیرهای خشك دست ساخته بوده و چنین امكانی وجود ندارد، چون كه این محصولات زیر نظر مسئول فنی و افراد دارای صلاحیت و سیستم معتبر پخش می شود.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، وی اظهار داشت: با اجرایی و الزامی شدن تمام و كمال نظام ردگیری و رهیابی و نهادینه شدن آن در سیستم توزیع محصولات تولیدی، شاهد مواردی مانند مورد كیك ها نخواهیم بود كه البته باید شركت ها و عوامل توزیع دخیل در این موارد پیگیری شوند.
شانه ساز بیان كرد: با عنایت به جا نیفتادن سیستم و نظام ردگیری و رهیابی برای شناسایی متخلفان مجبور به استفاده از سیستم سنتی اطلاعاتی و انتظامی هستیم.
وی یادآورشد: اگر تمامی تولید كنندگان از این سیستم استفاده كنند، تخلفی هم نمی گردد، ماجرای كیك هایی كه قرص داخل آنها تعبیه شده بود، تبدیل به بازی بچه گانه شده و برخی از این فرصت، سوء استفاده می نمایند.
وی با اشاره به اینكه سیستم توزیع باید از حالت سنتی بیرون برود، بیان كرد: سیستم TTAC (نظام ردگیری و رهیابی سازمان غذا و دارو) مانند قطار در حركتی است كه نباید آنرا متوقف كرد، بلكه باید ایرادهایش را برطرف كرد.
شانه ساز اضافه كرد: این سیستم یكی از كامل ترین و پیشرفته ترین سامانه ها در دنیا است و با مدیرانی كه در جهت اجرای دولت الكترونیك از این سیستم استفاده نمی كنند، برخورد جدی خواهیم داشت.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: هرچند مقاومت هایی در بخش تولید و توزیع وجود دارد، اما اغلب تولیدكنندگان با ما همكاری می كنند.
وی تصریح كرد: باور خیلی از افراد بر این است كه سلامت محصولات بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بوده و وزارت بهداشت همواره در معرض افترا است، اما این باور درستی نبوده و سلامت هر محصول با تولید كننده و پخش كننده آن است.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به اینكه حوزه غذا و دارو شوخی بردار نیست، اظهار داشت: حتی یك لحظه هم نمی توانیم از دشمن غافل شویم، ساختار نظارتی ما در حوزه غذا و دارو و تجهیزات پزشكی باید بیشتر شود.
شانه ساز اضافه كرد: هیچ اغماضی در مورد كسی كه سلامت مردم را نشانه گرفته است، روا نیست. برخوردها و توالی نمونه برداری و پایش ها در شركت ها باید مداوم صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بعضی از سیاست های وزارت خزانه داری آمریكا، بیان كرد: آمریكا اخیرا در اقدامی وقیحانه و غیر انسانی خواسته است كه شركت های همكاری كننده با ایران تراكنش های مالی شان را در اختیار وزارت خزانه داری آمریكا قرار دهند و هیچ دلیلی برای این اقدام نداشته و روز به روز فشار را بر این شركت ها بیشتر می كنند.
رییس سازمان غذا و دارو در ادامه از افزایش ۳۰ درصدی واردات واكسن آنفلوانزا امسال اطلاع داد و اظهار داشت: معتقد هستم این واكسن ها هم باید مانند سرم مارگزیدگی و عقرب گزیدگی، بومی هر منطقه باشد.
وی افزود: سال قبل ۵۰۰ هزار واحد واكسن آنفلوانزا منقضی شده بود، اما امسال همگی مصرف شدند. ظرف یك الی دو سال آینده واكسن آنفلوانزا را هم تولید می نماییم و برخلاف تبلیغات و زیرنویس ها كمبودی در دارو و واكسن آنفلوانزا نداریم و بیشتر از دو برابر سال قبل داروی خوراكی آنفلوانزا وارد كرده ایم.
شانه ساز در بخش دیگری از سخنانش از تولید ۹۸ درصد از داروها در داخل كشور اطلاع داد و اظهار داشت: تنها یك الی دو درصد داروها وارداتی هستند و علیرغم مشكلات نقل و انتقال پول و تهدیدات آمریكا شركت ها حاضر به از دست دادن بازار بزرگ و جذابی مانند بازار ایران نیستند.
وی خاطرنشان كرد: این فشارها همت نخبگان، صنعتگران و دانشمندان ما را بیشتر و برنامه ریزی هایمان را دقیق تر می كند، بزودی شاهد رونق تولید در محصولات بخصوص در اقلام سلامت محور خواهیم بود. متاسفانه دنیا هم در مقابل رفتارهای آمریكا ساكت بوده و واكنش مناسبی نشان نمی دهد.
وی در ادامه با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس، اظهار نمود: امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد و مجلسی قوی داشته باشیم و قوانین بهتری تصویب شوند.
شانه ساز افزود: با عنایت به تنوع علوم، دانش و محصولات مانند سل تراپی، فعالیت كارخانه های بیوتكنولوژی و تولید رادیو داروها كه روز به روز در حال پیشروی سریع هستند، امكان انجام این حجم از وظایف توسط سازمان غذا و دارو میسر نبوده و باید از توان بخش خصوصی هم در این حوزه استفاده نماییم.
وی در ادامه تفویض اختیارات به دانشگاه های علوم پزشكی سر تا سر كشور را از دیگر اقدامات در آینده نزدیك عنوان نمود و اظهار داشت: امور مربوط به دانشكده های هر قطب باید به خود دانشگاه واگذار شده و دانشگاهها حتی به پرونده هایی كه به ستاد نظارت وزارت بهداشت، ارجاع می شوند هم كمك كنند.
رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه بیان كرد: همیشه با اطمینان خاطر و قوت قلبی ویژه در این خطه آذری نشین حضور پیدا می نماییم و جدا از همه پتانسیل ها، این منطقه بسیار پرنعمت و پر از امكانات صنعتی بوده و از نظر سیاسی و تاریخی هم كم تر خطه ای را می شناسیم كه به این میزان در سرنوشت و استقلال كشور از گذشته های دور تا دوران جنگ تحمیلی نقش ایفا كرده باشد.
وی افزود: خدا را شاكریم كه چنین هموطنان خونگرم، صمیمی و فداكاری را داریم كه مرز نشین بوده و با چند كشور مرز مشترك دارند و بعنوان قلب كشور درخشیده و فداكاری های فراوانی را داشته اند.
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به توانمندی های آذربایجان شرقی در حوزه غذا و دارو اظهار داشت: این استان یكی از مهم ترین مناطق ما با عنایت به امكانات خدادادی و نعمات موجود در آن بوده و ما فقط بخش كوچكی از توانمندی های آنرا مدیریت می نماییم.
وی بیان كرد: آذربایجان شرقی، دومین منطقه كشور در حوزه دارو بعد از پایتخت است. پیش از انقلاب، صنعت دارو در تهران متمركز بود، اما تعداد زیادی از شركت های داروسازی بعد از انقلاب در تبریز شكل گرفت.
وی خاطرنشان كرد: داروهای بسیار با اهمیتی در حوزه پیوند در این منطقه تولید می شود و ریشه این مهم، توانمندی مردم نخبه، تحصیلكرده و با فرهنگ استان آذربایجان شرقی است.



1398/09/29
18:47:55
5.0 / 5
4626
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , پزشك , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک