رئیس سازمان اورژانس اعلام كرد

فعالیت ۳۰۰۰ آمبولانس بالای ۱۵ سال عمر مفید در اورژانس کشور

فعالیت ۳۰۰۰ آمبولانس بالای ۱۵ سال عمر مفید در اورژانس کشور خرید و فروش حیوان خانگی: به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی، همدان رییس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: هم اکنون فرسودگی ناوگان آمبولانس اورژانس کشور یکی از اشکالات اورژانس بوده و در این رابطه 3000 دستگاه آمبولانس بالای 15 سال عمر مفید دارند که هزینه کردن برای آنها اتلاف منابع است.


دکتر جعفر میعادی فر، شامگاه سه شنبه ۷ شهریور با حضور در اسدآباد بمنظور افتتاح پنج پروژه حوزه دانشکده علوم پزشکی در نشست با مسئولان شهرستان، اظهار داشت: هم اکنون در سطح کشور ۳۲۰۰ پایگاه امداد شهری و جاده ای برای ارائه خدمات به مردم در اقصی نقاط کشور درحال فعالیت هستند.
وی با اعلان اینکه طی پنج سال قبل هیچ آمبولانسی وارد ناوگان سازمان اورژانس کشور نشده و آمبولانس های این سازمان تقریباً کارآیی خودرا از دست داده اند، اضافه کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ با تلاش دولت و مجلس اعتبار خوبی برای تامین آمبولانس گذاشته شده و در برنامه هفتم توسعه هم اعتبار خوبی را کمیسیون تلفیق مصوب کرده که امیدواریم در صحن مجلس هم اتفاق بیفتد و روند تامین اعتبار آمبولانس و تجهیزات پزشکی به روز برای سازمان وجود داشته باشد.
ایشان سپس از اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید آمبولانس امسال آگاهی داد و اشاره کرد: هم اکنون ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید برای مناقصه گذاشته و برنده شده و هفته گذشته ثبت سفارش انجام شده که با حل شدن مشکل ارزی آن این آمبولانس ها تحویل داده خواهند شد.
میعادی فر افزود: در برنامه امسال ۱۵۰۰ دستگاه آمبولانس پیش بینی کردیم که قسمتی از این آمبولانس ها برای بیمارستان ها و بخش بیشتر برای فوریت های پزشکی سطح کشور باتوجه به تراکنش آنها توزیع شود.
وی همین طور اشاره کرد: در استخدام مهرماه سال جاری ۳۵۰۰ نفر وارد مجموعه سازمان اورژانس در سراسر کشور خواهند شد که یکی از کارهای مهم بشمار می رود.
وی با اعلان اینکه در عرصه آموزش درحال گرفتن دانشجو در ۹۰ محل رشته فوریت های پزشکی در مقاطع کاردانی و کارشناسی هستیم، اضافه کرد: در یکی دو سال قبل دانشگاه تیپ یک هم دانشجوی رشته فوریت های پزشکی می گیرد که این امر سبب آن خواهد بود افراد تیزهوش مختلفی وارد مجموعه سازمان اورژانس کشور شوند.
میعادی فر افزود: اعتقاد ما این است که دانشجویان فوریت های پزشکی بومی باشند و از جای دیگر نیازهای استان و شهرستان تامین نشود و با جدیت پیگیر این امر مهم هستیم.
وی در ارتباط با ساختمان مرکزی اورژانس شهرستان اسدآباد نیز اظهار داشت: ساختمان مرکزی اورژانس شهرستان اسدآباد را پیگیر هستیم و در این رابطه مشارکت خیرین نیز ضروریست ضمن این که پایگاه های امداد جاده ای شهری و روستایی سطح شهرستان را نیز کمک خواهیم کرد.
وی با تکیه بر این که در سازمان اورژانس کشور تلاش می نماییم برای رسیدن بر سر بالین بیمار مدیریت زمان را در حوزه ارائه خدمات برای کاهش لطمه پذیری داشته باشیم، اشاره کرد: دانشکده علوم پزشکی شهرستان هم اکنون تنها در مقطع کاردانی دارای رشته فوریت های پزشکی برای دانشجویان خود بوده که برای رشته کارشناسی فوریت های پزشکی این دانشکده انتظار است دانشکده علوم پزشکی شهرستان تلاش پیگیری لازم را داشته باشد ضمن این که ما نیز در دریافت مجوز رشته کارشناسی فوریت های پزشکی این دانشکده کمک خواهیم کرد.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس هم اظهار داشت: قبل از این قول یک دستگاه اتوبوس آمبولانس را این سازمان به شهرستان داده بود که اختصاص این اتوبوس آمبولانس به شهرستان را از رییس سازمان اورژانس خواستاریم.
کیومرث سرمدی واله اضافه کرد: باتوجه به قرار گرفتن شهرستان اسدآباد در محور بزرگراه کربلا سختی ها و مشکلات بسیاری در این راه وجود دارد که در این رابطه تقویت پایگاه های امداد جاده ای و شهری سطح شهرستان ضرورت دوچندان خواهد داشت.
فرماندار اسدآباد هم با اعلان اینکه ۷۰ درصد زوار عتبات عالیات در روزهای اربعین از محور اسدآباد تردد دارند، اشاره کرد: گردنه اسدآباد به عنوان یکی از حادثه خیزترین محورهای سطح کشور بوده که با اجرای پروژه نصب نیوجرسی در این گردنه خوشبختانه آمار تصادفات رخ به رخ و تصادفات بزرگ و منجر به مرگ در این محور حذف شده و به صفر رسیده و همین مورد گردنه اسدآباد را از فهرست ۱۰جاده مرگ بار کشور خارج کرده است.

حسین علی شرکایی تصریح کرد: در همین رابطه می طلبد فوریت های پزشکی شهرستان اسدآباد به نسبت سایر شهرستان ها و محورها تقویت بیشتری شود.
رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم با اعلان اینکه در این شهرستان هفت پایگاه امداد فوریت های پزشکی شامل پنج پایگاه امداد جاده ای و دو پایگاه امداد شهری در مجموع با حدود ۵۰ نیرو و سه کد پشتیبان دارای فعالیت هستند، اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از سال ۹۶ انتزاع یافته و هم اکنون در این دانشکده دانشجویان در سه رشته تحصیلی همچون رشته کاردانی فوریت های پزشکی درحال تحصیل هستند که دریافت مجوز کارشناسی فوریت های پزشکی برای این دانشکده را نیز پیگیریم.
نبود جراح مغز و اعصاب در اسدآباد
دکتر الهه عزتی با اعلان اینکه هم اکنون نبود جراح مغز و اعصاب یکی از نیازهای مهم این شهرستان محسوب می شود، اظهار داشت: متأسفانه به سبب نبود پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب به ناچار بیماران این حوزه را به مرکز استان اعزام می نماییم.
وی تصریح کرد: روزانه ۱.۵ تا دو اعزام بیمار از بیمارستان شهرستان به مرکز استان به انجام می رسد که اکثرا بیماران نوروسرجری بوده و نبود جراح مغز اعصاب سبب انتقال این بیماران به مرکز استان می شود.
وی با اشاره به این که جذب پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب در شهرستان توسط دانشکده علوم پزشکی نیازمند امکانات و تجهیزات کامل پزشکی جراحی مغز و اعصاب است، اظهار داشت: با تامین اعتبارات لازم برای فراهم کردن تجهیزات کامل پزشکی جراحی مغز و اعصاب می توان نسبت به جذب پزشک در این رابطه اقدام نمود.
عزتی با اعلان اینکه خوشبختانه زمان حضور بر بالین بیمار امسال به نسبت سال قبل توسط فوریت های پزشکی شهرستان کاهش داشته است، افزود: هم اکنون زمان حضور همکاران فوریت های پزشکی شهرستان بر بالین بیمار در این شهرستان هفت دقیقه و ۳۰ ثانیه است.
وی افزود: سالانه ۱۸۰ هزار نفر ورودی اورژانس شهرستان اسدآباد بوده که از این تعداد ورودی ۲۰ درصد بیماران بستری می شوند.
وی فرسودگی ناوگان آمبولانس دانشکده علوم پزشکی این شهرستان را یکی از اشکالات این دانشکده دانست و اظهار داشت: هم اکنون ۱۰ دستگاه آمبولانس در سطح پایگاه های فوریت پزشکی امداد جاده ای و شهری این شهرستان فعالیت دارند ضمن این که دو دستگاه آمبولانس نیز مربوط به بیمارستان شهرستان است.




منبع:

1402/06/08
07:24:52
5.0 / 5
325
تگهای خبر: آب , آموزش , پزشك , ثبت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک