معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست:
سایت های پرورش میگو پیوست زیست محیطی دارند
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینكه سایت های پرورش میگو پیوست زیست محیطی دارند، اظهاركرد: بعد از دریافت مجوز باید بازرسی مداوم صورت بگیرد.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا پروین فرشچی در نشست خبری در بندرعباس اضافه كرد: هنگامی كه به سایت های متخلف پرورش میگو اعلام می شود كه باید پلمب شوند، آنان اعلام می كنند كه در صورت پلمب تعداد زیادی بیكار می شوند و از ما درخواست فرصت برای رفع مشكلات می كنند.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: برای تمام امور نیاز به مشاركت بخش خصوصی داریم و باید از حضور این بخش حمایت كرد.
وی با اشاره به اینكه در بعضی نقاط ساحلی بندرعباس نمی توانیم پرچم آبی را كه نماد عاری از آلودگی است، نصب نماییم، تصریح كرد: در تصفیه خانه بندرعباس، بازسازی به صورت فاز به فاز انجام می شود و نمی توان مانند سایر كشورها این تصفیه خانه را به صورت كامل تعطیل نماییم و تصفیه خانه جدید بسازیم.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان كرد: منابع آلودگی دریا و ساحل فقط با پساب فاضلاب آلوده نمی گردد و آب شیرین كن ها و صنایع هم در این آلودگی نقش دارند و منجر به شكوفایی جلبكی در منطقه ساحلی می شوند.
فرشچی اضافه كرد: وزارت كشور، وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط زیست تفاهم نامه ای امضا كردند كه پرچم آبی را در سواحل عاری از آلودگی نصب كنند.
وی با اشاره به اینكه آمایش سرزمینی از سال ها قبل در هرمزگان شروع شده اما عملیاتی نشده است، اظهار داشت: ۶۵ درصد از توسعه كشور در استان های ساحلی تمركز دارد و استان هرمزگان، استان پایلوت برای تولید گارد ساحلی است.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه كرد: به غیر از فاضلاب، گنداب ها و مانداب ها در سطح شهر عامل بوی تعفن در بعضی مناطق شهری است.
وی با تاكید بر اینكه نهادهای مختلف و مردم باید مطالبه حفظ محیط زیست داشته باشند، مطالعه طرح جامع حفظ محیط زیست هرمزگان، اجرای طرح گارد ساحلی، آمایش و پهنه بندی استان و پرچم گذاری در ساحل را مورد تاكید قرار داد و تصریح كرد: شهرداری باید برای نصب پرچم همكاری داشته باشد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست درباره وضعیت صید ترال كف در دریا، با اشاره به اینكه به شیلات این مورد را تذكر داده ایم كه صید ترال كف در دنیا منسوخ شده است، افزود: تملك بعضی از سواحل توسط برخی نهادهای دولتی تصرف می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب