رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور

رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در بعضی استان ها خبرداد.



صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار نمود: امروز(۶ شهریور) در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز مرکزی، بارش پراکنده با احتمال رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در جنوب استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در بعضی نقاط گردوخاک پیشبینی می شود.

وی اضافه کرد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه(۷ و ۸ شهریور) با عبور موج بارشی از نوار شمالی کشور در بعضی نقاط استانهای آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، استانهای ساحلی خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و به تدریج در خراسان شمالی رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: طی روزهای دوشنبه و سه شنبه (۶ و ۷ شهریور) در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و جنوب کرمان افزایش ابر در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد و گرد و خاک پیشبینی می شود.

وی اضافه کرد: پنجشنبه(۹ شهریور) در اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال شرق کشور بارش پراکنده خواهیم داشت. روز جمعه(۱۰ شهریور) در مناطق شمالی، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده با احتمال رعد و برق پیشبینی می شود.

به گفته ضیاییان دوشنبه در شرق، سه شنبه در شرق و دامنه های جنوبی البرز، چهارشنبه تا جمعه در شمال شرق، شرق، دامنه های جنوبی البرز و قسمتهایی از مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک پیشبینی می شود.

وی در ادامه اظهار داشت: دریای خزر در روز چهارشنبه مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده هم اظهار نمود: آسمان تهران فردا ( ۷ شهریور) صاف تا قسمتی ابری، از پس از ظهر افزایش باد، به تدریج نیمه ابری و وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه ( ۸ شهریور) کمی ابری تا نیمه ابری و افزایش باد در بعضی ساعت ها وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.

ضیائیان در انتها اظهار داشت: طی امروز و فردا (۶ و ۷ شهریور) اهواز با دمای ۴۵ و ۴۶ درجه سانتیگراد گرم ترین و شهرکرد با دمای ۸ درجه سانتیگراد خنک ترین مراکز استان کشور هستند.




1402/06/06
10:10:36
5.0 / 5
402
تگهای خبر: بارش , دام , دریا , دما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
خرید و فروش حیوان خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک

پت فایند، دنیای حیوانات خانگی، در یک نگاه. خرید و فروش حیوان خانگی و لوازمش: بهترین انتخاب برای شما و حیوانتون!